Російський удар по Покровську: кількість поранених зросла на десятки / фото ДСНС

Ввечері понеділка, 7 серпня, росіяни поцілили ракетою по багатоповерховому житловому будинку у місті Покровськ Донецька області. 

Оновлено (11:30): Згідно з оновленими даними від голови ОВА Павла Кириленка, станом на 11:00 відомо вже про 81 пораненого (39 цивільних, серед яких двоє дітей - 2006 і 2012 року народження; 31 поліцейський, 7 працівників ДСНС та 4 військових). 

Кількість жертв російського удару не змінилася. Загинули семеро людей (п'ятеро цивільних, рятувальник та військовий).

Відео дня

Кириленко додав, що станом на цей час зафіксовані пошкодження 12 багатоповерхівок,  будівель готелю, прокуратури, пенсійного фонду, аптеки, двох магазинів, двох кафе та двох цивільних автомобілів.

Оновлено (10:40): В ДСНС повідомили, що ліквідували п’ять осередків пожеж в житловому будинку та готелі, що спалахнули після ворожого удару.

"За попередньою інформацією під завалами людей немає. Підрозділами ДСНС проводяться аварійно-рятувальні роботи в 5-поверховому житловому будинку", – зазначили рятувальники.

Оновлено (07:42): Станом на 07:00 вівторка було відомо про сімох загиблих та 67 постраждалих, інформувало Міністерство внутрішніх справ. Станом на 01:00 – про сімох загиблих та 57 поранених і травмованих. Начальник Покровської військової адміністрації Сергій Добряк повідомляв, що серед постраждалих кілька – у важкому стані.

Голова ОВА Павло Кириленко уточнював, що серед загиблих – 5 цивільних, 1 працівник ДСНС, 1 – військовий. 

"Серед поранених - 29 цивільних (у тому числі двоє дітей 2006 та 2012 року народження), 29 працівників поліції, 7 співробітників ДСНС та двоє військових", – зауважує він.

Удар по Покровську 7 серпня - це треба знати

Ввечері 7 серпня російські окупанти завдали удару по Покровську Донецької області. За словами очільника Донецької ОВА Павла Кириленка, ворог бив по центру міста "Іскандерами" – двічі з інтервалом у кілька десятків хвилин (о 19:15 та 19:52).

Пошкоджено 9-ти та п'ятиповерхівки, житлові будинки у приватному секторі, готель, заклади харчування, магазини, адміністративні будівлі.

Під час повторного удару загинув заступник начальника Головного управління ДСНС у Донецькій області, ще чимало поліцейських та рятувальників, які першими прибули на місце обстрілу допомагати людям, були травмовані. 

Вас також можуть зацікавити новини: