Росіяни ударили по Чернігову 19 серпня / фото Ірини Синельник

Державний секретар США Ентоні Блінкен прокоментував російський ракетний удар по центру Чернігова, внаслідок якого постраждало, за оновленими даними, 156 людей і семеро загинули.

"Засуджуємо жахливий ракетний обстріл ні в чому не винних мирних жителів Чернігова. Ми оплакуємо цю трагічну втрату життя, і наші серця з родинами жертв. США завжди стоятимуть на боці народу України. Росія має припинити свою жорстоку війну негайно", - написав Блінкен в соцмережі.

Перед цим ракетний удар росіян по Чернігову засудила посол США в Україні Бріджит Брінк.

Відео дня

"Нажахані новиною про... обстріл історичного центру Чернігова. Невинні чоловіки, жінки та діти, які насолоджуються прекрасною суботою – святом в Україні – ніколи не повинні бути вбитими чи пораненими. Російські ракетні та безпілотні удари по українських містах, портах і населенню показують глибину, до якої РФ опустилася, і має зупинитися. Разом з народом України ми оплакуємо цю трагедію", - написала дипломат у соцмережі.

Удар по Чернігову 19 серпня

Російські окупанти  вдарили по центру Чернігова, внаслідок чого загинули семеро людей, серед яких 6-річна дівчинка. Того дня у будівлі драмтеатру проходила виставка дронів. 

А сьогодні увечері  заступник голови Офісу президента України Олексій Кулеба повідомив, що кількість постраждалих від російського ракетного удару по Чернігову зросла до 156 людей.

Вас також можуть зацікавити новини: