Нібито робота ППО в Білгородській області / t.me/zhest_belgorod

Брянську і Бєлгородську області нібито атакували безпілотники, повідомляють російські Telegram-канали.

Як докази в соцмережах опублікували фото нібито сьогоднішньої роботи протиповітряної оборони - конверсійних слідів в небі від ракет ЗРК.

Стверджується, що БПЛА на малій висоті прямував до Брянського хімічного заводу в районі міста Сільце, але в декількох кілометрах від місця передбачуваного удару його збив російський ЗРК "Панцир". Зараз місце падіння БПЛА оточене російськими оперслужбами. Сапери вивчають уламки. 

Відео дня

Про атаку дронів повідомляє і білгородський гауляйтер. "Наслідки на землі уточнюються. За попередніми даними, постраждалих немає. Є руйнування - осколки БПЛА впали на дах гаража приватного житлового домоволодіння. Всі оперативні служби виїхали на місце", - заявив він.

Ракетні удари по Україні 14 березня - останні новини

Вранці 14 березня Росія завдала ракетного удару по житловому будинку в Краматорську. Згідно з останніми даними, внаслідок рашистської атаки загинула одна людина, двоє перебувають у лікарні.

Під завалами, ймовірно, перебувають ще постраждалі. Рятувальна операція триває.

Крім того в мережі писали про ранкові вибухи в Одеській області, що прогриміли під час повітряної тривоги.

За словами голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма, РФ атакувала південь протирадарними ракетами, сподіваючись уразити українську ППО.

Вас також можуть зацікавити новини: