Арестович заявив про намір балотуватися / скріншот

В Офісі президента України жорстко розкритикували колишнього радника ОПУ Олексія Арестовича, який оголосив про своє бажання балотуватися на президентських виборах і робить заяви про якесь перемир'я з РФ.

"На жаль, у нас завжди дуже багато людей, які свої амбіції часто ставлять вище, ніж об'єктивні реальності або інтереси країни в цілому. Будь-які подібні наративи максимально образливі для України. Коли хтось каже: "Ми всі програли" і ми зобов'язані ставати на коліна перед Росією, щоб з ними домовитися про мир...", - заявив радник голови ОПУ Михайло Подоляк.

За його словами, це образа пам'яті загиблих воїнів, це образа їхніх сімей: "Це образа взагалі того, що Україна пережила за останні 620 днів. Це так виглядає".

"Я про всіх говорю, в цілому, хто у цей момент, скориставшись періодом депресії, намагається заробити додаткову популярність. Так не можна. Треба дочекатися, поки твоя країна, вмиваючись кров'ю, дійде в цьому протистоянні до справедливого фіналу. З почуття подяки власній країні потрібно дочекатися, а потім реалізувати свої цілі і амбіції... Зараз не можна використовувати таку тональність і ображати власну країну".

Арестович "мітить" у президенти

Як писав УНІАН, Арестович заявив, що балотуватиметься на пост глави держави.

При цьому повідомлялося, що він вже написав свою програму, поділився нею в Telegram "для початку дискусії" і додав, що її допрацюють фахівці.

Вас також можуть зацікавити новини: