Рятувальники знайшли тіло ще однієї жертви удару по Одесі / ДСНС

Оновлено. За даними ДСНС, близько 21.00 на місці російського удару по багатоповерхівці під завалами виявлено тіло восьмої загиблої людини. Тривають роботи з деблокації.

Раніше під завалами було виявлено тіла матері з 3-місячною дитиною, і кількість загиблих зросла до 7 людей.

"Біль, яку неможливо описати… Ми продовжуємо працювати", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

До цього у прес-службі Одеської обласної прокуратури повідомили, що з під-завалів будинку рятувальники дістали тіло чоловіка 1969 р. н. Наразі число загиблих внаслідок нічної ворожої атаки зросло до пяти. Серед них дитина. Також стало відомо, що рятувальник під час розбору завалів отримав забій м’яких тканин правої кісті, стан - легкий. Від госпіталізації відмовився.

Ще раніше повідомлялося, що рятувальники знайшли тіло четвертої жертви цинічного удару окупантів по житловому будинку в Одесі. Як повідомляла Державна служба надзвичайних ситуацій, тіло загиблої особи виявили під завалами на рівні першого поверху. Проводяться роботи по деблокації.

"Вього загинули 4 особи, з них 1 дитина, постраждало 8 людей, з яких 1 дитина. Врятовано 5 осіб. Пошукові роботи тривають. Від ДСНС залучено 95 рятувальників та 22 одиниці техніки", - йдеться у повідомленні.

Розбір завалів / ДСНС
Розбір завалів / ДСНС

Зазначається також, що на місці також праюють психологи ДСНС та кінологічні розрахунки. Рятувальники показали кілька кадрів з місця ворожого удару.

Розбір завалів / ДСНС

Удар по Одесі 2 березня

Як повідомляв УНІАН, у ніч на 2 березня в Одесі через дроновий удар, завданий армією РФ, знищено частину житлової багатоповерхівки. Загинуло три людини, постраждало щонайменше вісім людей.  Серед потерпілих – вагітна жінка та маленька дитина. 

За даними Сил оборони півдня України, вісім  ударних безпілотників ворог спрямував з акваторії Чорного моря на Одещину. Сім цілей було знищено. Один з дронів під час  маневрів серед житлових кварталів Одеси влучив  у 9-поверховий будинок спального району. 

Генеральний прокурор України Андрій Костін, який наразі перебуває в Одесі, заявив, що такі масштабні руйнування через влучання дрона сталися вперше. Він зазначив, що, за попередніми даними, дрони були запущені по Одесі с території окупованого Криму.

Вас також можуть зацікавити новини: