У Черкасах ліквідовують наслідки атаки / фото ДСНС

В Черкасах внаслідок ракетного удару зруйнована будівля готелю. В результаті виникла пожежа, а також сталося загорання торгівельних павільйонів на ринку.

Про це йдеться у повідомленні ДСНС. "Станом на 9:30, попередньо, постраждало 9 осіб та 13 осіб евакуйовано. З-під завалів врятовано одну особу", - уточнюється в повідомленні. 

В ДСНС додали, що пожежу торгівельних павільйонів ліквідовано на площі 750 кв.м. Продовжується гасіння незначних осередків під завалами готелю.

Як додав голова Черкаської ОВА Ігор Табурець, триває розбір завалів на місці падіння уламків російської ракети. За його даними стан двох потерпілих важкий. "Медики надають усю необхідну допомогу", - уточнив він.

Удар по Черкасах

Під ранок в Україні оголошували масштабну повітряну тривогу, яка затягнулась майже на дві години. Близько 05:00 протиповітряна оборона працювала в Черкаській області. Пізніше стало відомо, що уламки ракети впали у центральній частині міста.

Крім цього, падіння уламків зафіксовано в Києві та Київській області. Також були "прильоти" у Харкові, Рівному та у Львівській області. 

Наразі відомо, що в Києві внаслідок атаки постраждали семеро людей, серед яких одна дитина. А в Київській області троє поранених.

Вас також можуть зацікавити новини: