Вночі росіяни вдарили по житловому будинку у Краматорську / фото ДСНС

У Краматорську з-під завалів зруйнованого російською ракетою будинку дістали тіла трьох загиблих, двох людей врятовано. Про це сьогодні повідомляє у Telegram Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Зазначається, що 1 лютого у м. Краматорськ внаслідок ракетного удару зруйновано з 4-го по 1-й поверхи чотириповерхового житлового будинку в межах одного під’їзду з послідуючим загоранням припаркованих автомобілів.

"Станом на 07:00 2 лютого підрозділами ДСНС деблоковано тіла 3 загиблих осіб та 2 особи врятовано. Травмовано 18 осіб, з них 8 осіб госпіталізовано. Загорання автомобілів ліквідовано. Розгорнуто пункт обігріву ДСНС", - йдеться у повідомленні. Рятувальні роботи тривають.

Відео дня
В результаті удару по житловому будинку у Краматорську загинули щонайменше три людини / фото ДСНС
Наразі розбіл завалів житлового будинку у Краматорську триває / фото ДСНС

Удар по житловому будинку у Краматорську: що відомо

Пізно ввечері 1 лютого Росія вдарила по житловому багатоквартирному будинку в Краматорську. Внаслідок удару будинок повністю зруйновано.

Спочатку повідомлялося про трьох загиблих, але голова Донецької ОВА Павло Кириленко спростував цю інформацію. За його даними, третя людина перебувала у безпорадному стані, але її вдалося реанімувати та доправити до Дніпра.

Вас також можуть зацікавити новини: