Втрат у лавах ООС немає / фото УНІАН

Сьогодні на Донбасі російсько-окупаційні війська тричі порушили режим припинення вогню.

Читайте такожВійськовий медик, який загинув на Донбасі, є громадянином ЕстоніїПро це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил у вечірньому зведенні.

"17 липня незаконні збройні формування Російської Федерації тричі порушили режим припинення вогню. Наші воїни негайно реагували на усі можливі загрози з боку загарбників", - йдеться у зведенні.

Відео дня

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік Водяного противник відкривав вогонь зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

А поблизу населеного пункту Новотошківське, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", проти українських військових агресор застосував міномети 82-го калібру. Пізніше противник проявив вогневу активність і біля Луганського, використавши при цьому протитанковий ракетний комплекс, станкові протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети.

За поточну добу втрат у лавах Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає.

"Зберігаючи контроль над обстановкою, українські військовослужбовці діяли рішуче та жорстко відповіли ворожим підрозділам, змушуючи окупаційні війська припинити свої дії. Втрати противника уточнюються", - додали у штабі ООС.

Як повідомляв УНІАН, окупанти передали Україні неідентифіковане тіло.