На російському полігоні більшість людей - "аватари", дізналася українська розвідка / фото REUTERS

На одному з військових полігонів в Російській Федерації більшість тих, хто проходить підготовку, - "аватари".

Люди гублять зброю і каски, розповів сержант з російського полігону під час розмови з сином, який воює в Україні на Донецькому напрямку, повідомило Головне управління розвідки Міноборони України в Telegram і опублікувало перехоплення бесіди окупантів.

Перехоплення розмови окупантів:

Загарбник з Донецького напрямку: "Відпусток з приводу нічого не говорять?".

Сержант окупантів: "Нам взагалі ніх*я не говорять, ...тому що у нас 60% - аватари ходять. На полігоні гублять автомати, каски і магазини...".

Мобілізація в Росії 2022 - що потрібно знати

21 вересня російський президент після низки провалів РФ в Україні оголосив у Росії часткову мобілізацію, однак повістки почали отримувати не тільки люди, які перебували в запасі. Чоловіки почали масово залишати Росію.

У жовтні стало відомо, що в російському Забайкальському краї кількох мобілізованих повернули додому, оскільки вони з ранку до вечора були "сині".

Варто зазначити, що на Донецькому напрямку були запеклі бої, і окупанти через великі втрати в захопленому Донецьку мобілізували десятки жінок.

Довідка УНІАН. Станом на 13 грудня в Україні вже ліквідовано близько 95 260 супротивників і багато ворожої техніки, зокрема, 5 930 бойових броньованих машин.

Вас також можуть зацікавити новини: