У Росії виникла проблема з військовими пілотами, зазначив експерт / фото ua.depositphotos.com

Під час війни з Україною у РФ виникли проблеми з військовими льотчиками - супротивник не встиг підготувати пілотів.

Ворогові доводиться залучати до широкомасштабної агресії військових пенсіонерів, розповів директор Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко в ефірі телемарафону.

"Станом на сьогодні, ми можемо констатувати, що у Росії виникли проблеми з військовими льотчиками, тому що щонайменше два пілоти, які були збиті на сході у нас, це були люди пенсійного віку", - зазначив військовий експерт.

Відео дня

Мусієнко додав, що одному з пілотів, який завдавав удари по українських позиціях на штурмовику Су-25, було за 60 років.

"…Це свідчить про те, що вони звертаються до військових пенсіонерів, бо нових вони ще не встигли підготувати і навчити - раз, і це означає, по-друге, що попри на брак засобів протиповітряної оборони, навіть тими зусиллями, які є, українські авіатори й українські повітряні сили роблять все для того, аби закривати українське небо…", - підкреслив експерт.

Нагадаємо, російські загарбники вдерлися в Україну рано вранці 24 лютого. Супротивники, зокрема, використовували проти українців авіацію. Захисники нашої держави давали гідну відсіч ворогові. На нашій землі вже ліквідували 43 750 супротивників та, зокрема, 233 літаки.

Вас також можуть зацікавити новини: