На Запоріжжі гвардієць-строковик безжально нищить ворожі літаки / фото МВС

Український нацгвардієць з позивним Бандіт у Запорізькій області збив російський штурмовик Су-25, застосувавши переносний зенітно-ракетний комплекс "Ігла". На його рахунку вже три таких "пташки".

Про це повідомляє МВС.

"Строковик Нацгвардії з позивним Бандіт у Запорізькій області за півтора місяця збив уже 3 ворожі літаки, вправно застосовуючи ПЗРК "Ігла". Черговий російський бойовий штурмовик СУ-25 "Грач" був збитий молодиком 29 травня", - йдеться у повідомленні. 

Відео дня

У МВС називають строковика "Запорізьким месником" і розповідають, що він неабияк наганяє страху на окупантів, судячи із ворожих радіоперехоплень.

"Я збив не "вже" три літаки, як кажуть, а ще лише три літаки і буду знищувати їх доти, доки буде потрібно – до самої нашої перемоги!", – упевнено зазначає нацгвардієць.

Нацгвардієць приземлив "Іглою" вже третій російський штурмовик / фото МВС

Нагадаємо, що радянський ПЗРК "Ігла" продемонстрував неабияку ефективність під час бойових дій в Україні. Раніше повідомлялося, що нацгвардієць у Запорізькій області з ПЗРК "Ігла" вгатив по російському літаку, який коштує 11 мільйонів доларів.

Водночас у Луганській області львівські десантники збили російський Су-25 з "Ігли". На рахунку "Ігли" також російський винищувач Су-34 за $40 мільйонів. Його збив український моряк. 

Вас також можуть зацікавити новини: