Ступак заявив, що Україна може влаштувати "вибухове" літо окупантам у Криму / фото ua.depositphotos.com

Україна може влаштувати російським окупантам у Криму "вибуховий" курортний сезон. Такою думкою поділився в інтерв'ю "Фокусу" військовий експерт і колишній співробітник СБУ Іван Ступак.

Він зазначив, що хоча висадка українського десанту росіян не хвилює, оскільки у ЗСУ немає десантних кораблів, окупанти справді бояться "вилазок" бійців Сил спеціальних операцій і Головного управління розвідки. Ступак вважає, що в цьому і криється причина постійної роботи над захисними спорудами на узбережжі.

"Через складну ситуацію на фронті говорити про звільнення Криму не доводиться, але це не означає, що на окупантів чекає успішний курортний сезон. У силах наших спецслужб зробити все, щоб він став по-справжньому "вибуховим" для портової інфраструктури, військових аеродромів і військових кораблів РФ", – наголосив він.

Відео дня

При цьому Ступак додав, що зведенням укріплень проти висадки диверсійних груп окупанти псують собі курортний сезон. Це означає, що до місцевого бюджету надходитиме менше коштів, тоді гауляйтерам доведеться випрошувати в Москви субсидії. А у Кремля в голові тільки війна.

Що відбувається в Криму: останні новини

У ніч на 17 квітня в тимчасово окупованому Криму сталася "бавовна". Гучні вибухи лунали в Джанкої. Повідомлялося, що гриміло в районі аеродрому.

Лунали різні версії щодо того, що ж могли знищити під час атаки. У Генштабі ЗСУ розповіли, що у ворога "відмінусовано" 4 пускові установки С-400, пункт управління засобами ППО, три РЛС, апаратуру спостереження за повітряним простором "Фундамент-М".

Вас також можуть зацікавити новини: