Костянтин Денисов розповів про підступні дії росіян на Мелітопольському напрямку / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Збройні сили України мають тактичні успіхи на Мелітопольському напрямку. Проте іноді російські окупаційні війська влаштовують пастки Силам оборони України.

"На Мелітопольському напрямку є тактичні успіхи ЗСУ, які пов'язані з багатьма факторами. І насамперед - це героїзм штурмової піхоти, класна робота артилерії та аеророзвідка. Нещодавно Сили оборони зайняли вигідні позиції на цьому напрямку, але просування дається дуже важкою ціною. Тому що ворог постійно гатить з артилерії та намагається контратакувати", – розповів в ефірі телеканалу "Еспресо" боєць "Легіону Свободи" Костянтин Денисов. 

Крім того, у росіян значно покращилася ситуація з FPV-дронами. За допомогою безпілотників ворог "притискає нашу піхоту" й полює за технікою українських захисників, додав боєць.

Відео дня

Денисов наголосив, що ворог – підлий і підступний. Окупанти влаштовують багато пасток українським оборонцям. 

"Нещодавно наші хлопці потрапили у пастку й дивом вийшли з неї. Росіяни нібито залишили позиції, наші зайшли туди, а у ворога там вже все пристріляно. Наразі окупанти влаштовують багато пасток, тому що розуміють, що в лоб нас не візьмуть", – резюмував військовий.

Війна в Україні: важливі новини

За даними Генштабу ЗСУ, протягом доби на фронті відбулося 56 боєвих зіткнень із противником. Ворог атакував на кількох напрямках, зокрема Бахмутському та Авдіївському. 

Окупанти гатять і по мирних містах України. У Торецьку Донецької області внаслідок обстрілу поранень зазнали чотири жінки. Росіяни скинули на місто дві керовані авіабомби ФАБ-500.

Тим часом на Сумщині під ворожим вогнем опинилося місто Середина-Буда. Внаслідок обстрілу загиунли троє людей, серед яких 7-річна дівчинка

Вас також можуть зацікавити новини: