Після заміни командувача війною РФ в Україні противники можуть побігти, вважає журналіст / фото flickr.com/photos/nothingpersonal

Можливе призначення командувачем війною Росії в Україні Геннадія Жидко, який був заступником глави російського Міноборони Сергій Шойгу з військово-політичної роботи, є дуже хорошою новиною для української держави.

Коли військами починають командувати "політруки", це означає, що військові незабаром можуть перестріляти один одного, розповів український журналіст Дмитро Гордон в ефірі одного з каналів.

"...це дуже добре (що, можливо, війною в Україні почав командувати Жидко - Ред.), оскільки коли "політруки" починають командувати військами, це говорить про те, що війська незабаром або побіжать, або перестріляють один одного", - зазначив він.

Відео дня

Гордон додав, що в армії надивився на "політруків".

Нагадаємо, на початку червня в Conflict Intelligence Team повідомили, що керівником бойових дій в Україні замість Олександра Дворнікова призначили Геннадія Жидко.

Війська РФ рано вранці 24 лютого вдерлися в Україну. Кремль назвав війну в Україні "спецоперацією", зокрема, для денацифікації наших громадян.

Захисники української держави давали гідну відсіч окупантам. У Генштабі Збройних сил України повідомляли, що станом на 8 червня на нашій території вже знищили приблизно 31 500 ворогів.

Вас також можуть зацікавити новини: