Вночі силами ППО знищено чотири ударні БпЛА окупантів / фото t.me/dnipropetrovskaODA

Російські окупанти в ніч на 30 липня знову атакували Україну. Силами протиповітряної оборони знищено чотири ударні безпілотники Shahed-136/131.

"Уночі 30 липня 2023 року противник атакував з південно-східного напрямку чотирма ударними БпЛА "Shahed-136/131". Силами та засобами Повітряних Сил усі ворожі БпЛА знищено у межах Херсонської та Дніпропетровської областей", - йдеться у повідомленні Повітряних сил ЗСУ.

Також зазначається, що авіація сил оборони за минулу добу завдала до 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. 

Відео дня

"29 липня  протиповітряною обороною було знищено чотири розвідувальні БпЛА оперативно-тактичного рівня", - заявили в Повітряних силах.

Вночі силами ППО знищено чотири ударні БпЛА окупантів: що відомо

Ситуація на фронті станом на 30 липня 2023 року - останні новини

За інформацією Генштабу ЗСУ, упродовж минулої доби російські окупанти завдали по території України вісім ракетних, 33 авіаційних ударів та здійснив 53 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. 

Водночас, підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили один артилерійський засіб на вогневій позиції, один склад боєприпасів, одну станцію радіоелектронної боротьби, а також один район зосередження особового складу противника.

Вас також можуть зацікавити новини: