Сили оборони знищили ворожу техніку та склади боєприпасів / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Українські військові потужно вдарили по російських загарбниках на Таврійському напрямку. Сили оборони розгромили 7 складів боєприпасів і 16 одиниць техніки противника.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія", бригадний генерал Олександр Тарнавський у Telegram. Він наголосив, що артилерійські підрозділи Сил оборони протягом доби на Таврійському напрямку виконали 1359 вогневих завдань.

"Було знищено 16 одиниць військової техніки противника", – повідомив бригадний генерал.

Відео дня

Зокрема, знищено ворожі танк, 4 бойових броньованих машин (ББМ), гаубиця 2А19 "Мста-С", 5 одиниць артилерійських систем й мінометів та автомобільна техніка. Також було знищено 7 складів боєприпасів ворога.

Війна в Україні: важливі новини 

За даними Генерального штабу ЗСУ, Сили оборони України продовжувють ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках. Наші захисники закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження з артилерії по виявлених цілях противника, а також здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

За час контрнаступальної операції вдалося звільнити декілька населених пунктів. Зокрема, ввечері 27 липня стало відомо, що українські військовослужбовці відбили село Старомайорське.

Вас також можуть зацікавити новини: