В Україні ліквідували багато офіцерів супротивника, повідомив "Штірліц" / фото Emerging Europe

Стало відомо про дуже серйозні свіжі втрати РФ серед офіцерів, зокрема, ліквідовано підполковника-"поліцая" Романа Романенка та кількох майорів.

Знищені також чотири капітани і старший лейтенант Денис Андрієвський, поділився інформацією про новий ворожий "вантаж 200" у Telegram український воїн - офіцер Анатолій Штефан, який відомий під позивним "Штірліц".

"...успішно "демобілізовані": ...майор у відставці Юрій Терентьєв; майор Олександр Сальников; капітан Богдан Рожков; капітан Олег Старостін; капітан Олег Давидов; капітан Денис Токарєв...", - поділився захисник України і показав фотографії ліквідованих супротивників.

Відео дня

Ситуація на фронтах в Україні - зараз це варто знати

Увечері 21 березня Генштаб ЗСУ повідомив, що росіяни продовжують наступати на Донбасі на таких напрямках: Авдіївському, Лиманському, Шахтарському, Мар'їнському та Бахмутському. У Генштабі зазначали, що вороги хочуть повністю захопити Донецьку й Луганську області.

Окупанти вже зазнали величезних втрат. Загальний втрати росіян в Україні становлять 166 570 противників. Генерал у відставці та екс-глава штабу Сухопутних сил Японії Кієфумі Іват повідомляв, що на українській землі ліквідовано понад 20 генералів армії РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: