Українські захисники продовжують знищувати окупантів / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські загарбники за поточну добу зазнали втрат на Слобожанському, Ізюмському, Донецькому і Таврійському напрямках.

Про це йдеться в оперативній інформації Генерального штабу ЗСУ станом на 18.00 у соціальній мережі Facebook.

"На Слобожанському напрямку ворог обстрілював позиції Сил оборони із мінометів в районах населених пунктів Уди та Прудянка. Також російські окупанти зазнали втрат в районі населеного пункту Старий Салтів", - йдеться у повідомленні.

"На Ізюмському напрямку противник намагався вести наступальні дії, успіху не мав, зазнав втрат у живій силі та техніці", - наголошується у повідомленні.

"На Донецькому і Таврійському напрямках ворог намагався встановити повний контроль над населеними пунктами Рубіжне та Попасна, успіху не мав, також зазнав втрат", - заявили у Генштабі.

Крім того, російські окупанти безуспішно здійснювали штурмові дії в районі населених пунктів Озерне та Мар’їнка. "Також ворог зазнав втрат в районі населених пунктів Времівка та Зелене Поле", - йдеться у повідомленні.

Втрати Росії в Україні 

Українські військові за минулу добу знищили 300 окупантів. Найбільші втрати противника минулої доби спостерігалися на Ізюмському напрямку, повідомили у Генштабі Збройних сил України.

Зокрема, за минулу добу знищено близько 300 осіб особового складу ворога. Загальні кількість знищених окупантів з 24 лютого - близько 23,5 тисяч.

Також з 24 лютого противник втратив:

  • 1026 танків (18 за минулу добу);
  • 2471 бойову броньовану машину (26 за добу);
  • 451 артилерійську систему (15 за добу);
  • 151 реактивну систему залпового вогню.

Вас також можуть зацікавити новини: