Наші воїни поцілили у низку важливих об’єктів росіян / фото t.me_V_Zelenskiy_official

Упродовж доби українські артилеристи й ракетники уразили три райони зосередження особового складу російських загарбників, озброєння та військової техніки, ворожий пункт управління і станцію радіоелектронної боротьби.

Уражено також артилерійський підрозділ супротивника на вогневій позиції, засіб протиповітряної оборони, зенітно-ракетний комплекс і склад боєприпасів, йдеться у зведенні Генерального штабу Збройних сил України, опублікованому у віторок увечері, 13 червня.

"Авіація сил оборони за добу завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу противника та 3 - по зенітно-ракетних комплексах противника", - зазначили у Генштабі.

Загальні втрати Росії в Україні на 13 червня становлять приблизно 216 650 супротивників.

Війна в Україні - останні новини, які варто знати

Американський Інституту вивчення війни повідомляв, що українські воїни продовжували контрнаступати щонайменше на трьох ділянках фронту

Варто зазначити, що вже відомо про звільнення низки населених пунктів у Донецькій області. Крім того, у Запорізькій області деокуповано одне село. Крім того, на Бахмутському напрямку від ворогів вже звільнили 16 кв. кілометрів.

Вас також можуть зацікавити новини: