У ЗСУ показали нові втрати РФ серед офіцерів / фото Emerging Europe

Станом на суботу, 2 вересня, втрати Росії в Україні серед офіцерів серйозно збільшилися, - зокрема, ліквідовано двох підполковників-командирів та чотирьох майорів.

Знищений підполковник Ілля Рогачов (кличка "Волга") - командир 91 окремого артилерійського дивізіону, а також командир танкового батальйону Марат Гаріпов, який мав таке ж звання, поділився в Telegram офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан (позивний "Штірліц").

За його словами, ще "мінусовані" майори Іван Притуляк, Роман Шалаєв, Олександр Перинський і майор-"мусор" Андрій Алексєєв.

Відео дня

"...успішно демобілізовані: ...підполковник-"мусор" Олександр Беспалов; ...капітан Сергій Тишківський; ...старший лейтенант Сергій Буриков; ...старший лейтенант Давид Хугаєв; ...старший лейтенант Ігор Пільтенко; ...лейтенант Микита Семянніков", - додав офіцер ЗСУ.

Повномасштабна війна в Україні з РФ триває - що потрібно знати

Генштаб ЗСУ вранці 2 вересня повідомив, що росіяни намагалися наступати на низці напрямків на Донбасі і зазнали провалів. У Генштабі додали, що наші воїни продовжують контрнаступати на Мелітопольському напрямку. 

РФ в Україні втрачає дуже багато особового складу і техніки. Втрати російської армії на сьогоднішній день становлять приблизно 264 тис. 60 окупантів. Крім того, ліквідовано 4 471 танк противника.

Вас також можуть зацікавити новини: