В СБУ розповіли про втрати окупантів / скріншот

Втрати РФ в Україні за два тижні добряче зросли завдяки членам підрозділу Центру спеціальних операцій "А" Служби безпеки України "Білий вовк".

Зокрема, українські захисники під час нічних "полювань" поцілили у ворожу рідкісну радіолокаційну станцію 55Ж6У "Небо-У" - комплекс складався з апаратної машини, авто керування й головної антени, повідомила СБУ в Telegram.

За даними спецслужби, також ліквідовані близько 90 російських загарбників, шість ворожих артилерійських систем, шість танків, три військових машини, шість бойових броньованих машин та 27 бліндажів та укриттів.

Важливі новини про війну в Україні - зараз це варто знати

Генштаб Збройних сил України вранці 8 жовтня повідомив, що ворог атакував наших захисників на низці напрямків, було відбито майже 50 атак з боку супротивника.

Водночас наші захисники й захисниці продовжують рухатися вперед на Бахмутському й Мелітопольському напрямках. РФ зазнає величезних втрат на нашій території. Загальні втрати ворога на 8 жовтня 2023 року становлять приблизно 282 тис. 280 окупантів. Загарбники також втратили багато техніки і озброєння, у тому числі 4 821 танк та 6 705 артсистем.

Вас також можуть зацікавити новини: