Українці чинять неабиякий опір / фото t.me/zedigital

У Херсоні, Бердянську, Енергодарі та інших тимчасово окупованих містах України живуть справжні герої, які ризикують своїм життям заради Батьківщини. Це - партизани, які псують життя рашистів та зривають їхні незаконні референдуми.

Як українці працюють у тилу ворога для ТСН ексклюзивно розповіли у Центрі національного спротиву.

Люди, які залишилися на території тимчасово окупованих населених пунктів, можуть по-різному допомагати партизанському руху. По-перше, вони можуть "бомбити" місто листівками, графіті та плакатами. Такі "листи" до рашистів часто можна бачити у Херсоні або Мелітополі, де окупантів залякують тим, що вже скоро їх знищать ЗСУ. 

"Все це речі, які робить кожен на місці і яскравий приклад те, що ми бачили на День Росії так званий коли наші люди порозкидали портативні колонки і увімкнули гімн України. Це те, що елементарно радили робити на місцях і ми в своїх влогах пояснюємо, яким чином це робити безпечно, щоб не наштовхнути на себе ворога", - розповідає партизан. 

Українці чинять неабиякий опір. Вони зірвали введення рубльової зони, яку рашисти хотіли нав'язати людям ще до червня:

"Ми проводили масову інформаційну компанію для нашого населення, для підприємців, для відмови користування рублем. Це є не лише наша робота, це є комплексна робота, яку проводять різні служби, і ми. І це для нас важливий був момент зривати введення рубля на південних територіях. Він зірваний і ще російські військові змушені користуватися гривнею в тому ж Херсоні, бо у них просто немає можливості розрахуватися".

Партизан розповідає, що рашисти завозять у Херсон підприємців з Криму, аби хоч хтось користувався там рублями. Проте українці не дають окупантам здійснити свої плани, тому росіяни часто впадають в агонію.

"Вони починають вивозити зерно з півдня України. Вони вивозять метал, а все тому, що вони не можуть самі для себе гарантувати, що вони протримаються. Їм ліпше вивезти, змародерити, вкрасти. Це у них на ментальному рівні, починаючи від пральної машинки якогось бурята на Київщині, закінчуючи цистернами зерна, які вивозять з Півдня України", - додав партизан та зазначив, що усі поради для протидії окупантам можна прочитати на сайті Національного спротиву.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що херсонські партизани запропонували окупантам заспівати гімн України.

Вас також можуть зацікавити новини: