ЗСУ вдало відбили шторм ворога / колаж УНІАН, скріншот з відео

У районі Новомихайлівки за вчора знищено більше десятка одиниць бронетехніки ворога, у т.ому числі 4 танки. Про це повідомили у 79-ї Таврійській окремій десантно-штурмовій бригаді, яка стримує просування окупантів в районі населеного пункту Новомихайлівка.

Зазначається, що росіяни цілий день штурмували позиції українських захисників, застосовуючи велику кількість техніки.

"Учора противник одночасно з кількох напрямків штурмував позиції марунових беретів з Миколаєва, залучивши для підтримки своєї піхоти значну кількість бронетехніки. Штурмові дії почалися зранку і тривали цілий день. Утім, усі атаки Таврійські десантники відбили, знищивши 12 одиниць бронетехніки, з яких чотири це танки", - йдеться у повідомленні.

79 ОДШБр оприлюднила відео з окремими моментами бою. На відео видно початок бою, коли противник кількома колонами висувається до позицій десантників 79-ки, вогневе ураження його техніки і те, чим для нього закінчився цей наступ.

Ситуація на фронті - останні новини

Як повідомляв УНІАН, минулої доби українські військові продовжували активно нищити окупаційні війська. Зокрема, як повідомляється у ранковому зведенні Генштабу, авіація сил оборони завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника. А підрозділами ракетних військ завдано ураження по одному району зосередження особового складу, одному складу боєприпасів, та чотирьох артилерійських засобах противника.

У Генштабі повідомили, що загалом на фронті протягом минулої доби відбулося 92 бойових зіткнення. Найгарячіше було на Авдіївському напрямку, де ЗСУ відбили 21 атаку ворога, та Новопавлівському напрямку, де сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Побєда, Новомихайлівка Донецької області. Тут ворог 20 разів намагався прорвати оборону ЗСУ. 

Вас також можуть зацікавити новини: