Наша авіація завдала ударів по живій силі окупантів / t.me/V_Zelenskiy_official

За добу на фронті українські військові продовжили активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажувати ворога вздовж всієї лінії фронту.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу. Зокрема, протягом минулої доби авіація сил оборони завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника.

А підрозділами ракетних військ завдано ураження по одному району зосередження особового складу, одному складу боєприпасів, та чотирьох артилерійських засобах противника.

Відео дня

Війна в Україні: новини

За добу на фроні ворог завдав 6 ракетних та 90 авіаційних ударів, здійснив 115 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях ЗСУ та населених пунктах. За даними Генштабу, протягом минулої доби відбулося 92 бойових зіткнення.

На Авдіївському напрямку ЗСУ відбили 21 атаку ворога в районах населених пунктів Бердичі, Тоненьке, Первомайське, Невельське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Побєда, Новомихайлівка Донецької області, де ворог 20 разів намагався прорвати оборону ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: