Українському "агенту 007" у ролику допомагає співробітниця / скріншот з відео

Служба зовнішньої розвідки України зняла перший за свою історію мотиваційний промо-ролик, в якому співробітник служби, немов агент 007 Джеймс Бонд, втікає від озброєних чоловіків кавказької зовнішності.

Ролик оприлюднений на YouTube-каналі СЗР.

Читайте такожВійськові тренуються стріляти й оборонятися за тактикою НАТО (фоторепортаж)

За сюжетом головному герою допомагає колега, який дистанційно слідкує за його діями за допомогою новітніх технологій.

«Свій серед чужих, агент, розвідник, кріт. Вони можуть називати мене як завгодно. А насправді я -  мисливець. Мисливець за інформацією», -  говорить закадровий голос.

Також українському «агенту 007» допомагає співробітниця, яка в останній момент приїжджає за ним на автівці та забирає подалі від злочинців.

 «Я - частина могутньої організації. Сюди потрапляють найрозумніші і найкмітливіші, готові на все заради нашої держави. Для нас не існує даних, які ми не дістали б. Для нас не існує таємниць, які ми не розкрили б. Для нас не існує завдань, які ми не в змозі виконати», - йдеться наприкінці ролика, після чого показується герб СЗР із гаслом «Істина завжди перемагає».

Режисером ролика виступив Євген Соболєв, в якості саундтрека використали пісню Монатіка «То, от чего без ума».

Справка: Служба зовнішньої розвідки України створена в 2004 на базі Департаменту розвідки і розвідпідрозділів регіональних органів Служби безпеки України для здійснення розвідувальної діяльності в політичній, економічній, військово-технічній, науково-технологічній, інформаційній і екологічній сферах, участі у боротьбі з міжнародною організованою злочинністю, тероризмом, забезпечення безпеки установ і громадян України за кордоном.

Служба зовнішньої розвідки: новини

  • 5 червня президент Володимир Зеленський змінив голову Служби зовнішньої розвідки. Відповідні укази №211/2020 та №212/2020 від 5 червня розміщені на сайті глави держави. Президент звільнив Валерія Євдокимова з посади голови Служби зовнішньої розвідки та призначив на його посаду Валерія Кондратюка.
  • 9 червня Зеленський представив колективу Служби зовнішньої розвідки новопризначеного голову - Валерія Кондратюка.