Президент США Дональд Трамп / фото УНІАН

Президент США Дональд Трамп анонсував позитивні новини для власників віз H1-B, за якими у США працюють представники високозатребуваних спеціальностей.

"Власники робочих віз H1-B можуть бути впевнені, що незабаром буде запроваджено зміни, які принесуть спрощення та стабільність до вашого перебування у США, включно з потенційною можливістю отримання громадянства для власників таких віз. Ми хочемо заохочувати талановитих та висококваліфікованих осіб будувати кар'єру у США", - заявив президент США у Twitter.

Читайте такожТрамп заявив про гуманітарну кризу на кордоні з Мексикою

Відео дня

Робочі візи H-1B, як і візи L-1, дають американським та міжнародним роботодавцям, які працюють у США, змогу наймати на роботу безпосередньо у Сполучених Штатах закордонних працівників. За цими візами, серед іншого, до США прибуває значна кількість професіоналів ІТ-індустрії, включно з українськими та російськими програмістами. Численні сайти в україномовному та російськомовному Інтернеті, які надають поради програмістам з приводу працевлаштування у США, звертають особливу увагу на передумови отримання даних віз.