Майкл Коен / REUTERS

Президент США Дональд Трамп звинуватив у брехні свого колишнього адвоката Майкла Коена, який раніше дав свідчення в Конгресі.

Про це повідомляє BBC.

"Він дуже багато брехав. Але він не збрехав про одну річ – про те, що "не було змови", - сказав Дональд Трамп під час свого візиту до В'єтнаму.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, Майкл Коен, даючи свідчення в Конгресі в середу, 27 лютого, назвав Трампа расистом і шахраєм.

Читайте такожТрамп змусив адвоката збрехати Конгресу про свій бізнес у Росії - ЗМІ

Коен також сказав, що Трамп проводив переговори з приводу проекту нерухомості в Москві під час президентської кампанії, попри заяви, що він не має бізнес-інтересів в Росії. Продемонструвавши чеки, Майкл Коен вказав, що отримав від президента вже у 2017 році наказ перерахувати гроші жінкам в обмін на мовчання про ймовірні інтимні зв'язки з Трампом.

За словами колишнього юриста, Дональд Трамп заздалегідь знав про витік електронного листування, яке нашкодило його суперниці на виборах Хілларі Клінтон.

У листопаді 2018 року Коен визнав себе винним у тому, що здійснював фінансові злочини в інтересах Дональда Трампа, щоб забезпечити його перемогу на президентських виборах, включаючи ухилення від сплати податків і надання неправдивої інформації фінансовим структурам. Також Коен визнав у суді, що брехав під присягою Конгресу про угоди Трампа в Росії.

Трамп раніше неодноразово називав Коена людиною, яка не заслуговує довіри.