Після 2011 року Брентон Таррант поїхав подорожувати Азією та Європою / АВС News

Брентон Таррант, який розстріляв людей в одній з мечетей в Новій Зеландії, працював тренером у спортивному залі у місті Графтон, а також подорожував до Північної Кореї.

Про це повідомляє австралійський телеканал АВС.

Читайте такожКількість жертв масового розстрілу в Новій Зеландії різко зросла, вбивцю затримано (відео)

Відео дня

Працівниця тренажерного залу Трейсі Грей розповіла, що після закінчення школи у 2009 році стрілок до 2011 року працював в спортзалі. Після цього він поїхав подорожувати до Азії і Європи.

"Думаю, що щось змінилося в ньому за ті роки, які він провів за кордоном", - сказала вона.

Брентон Таррант / ABC News

За словами Грей, Таррант не був схожий на людину, яка цікавиться вогнепальною зброєю. Вона запевняє, що він був у всіх відносинах зразковим інструктором з фітнесу, який старався з усіх сил допомагати людям.

«Я, чесно кажучи, не можу повірити, що хтось, з ким я мала щоденні відносини, з ким спілкувалася, здатний на щось настільки екстремальне», - сказала вона.

Також повідомляється, що терорист подорожував в Північну Корею. Так, на одній із світлин він зображений разом з туристичною групою, яка відвідує пам'ятник Самджийон.

Брентон Таррант / ABC News

Як повідомляв УНІАН, 15 березня в новозеландському місті Крайстчерч 28-річний австралієць на ім'я Брентон Таррант разом зі спільниками увійшов у дві місцеві мечеті і розстріляв там людей. Все, що відбувалося, він знімав на GoPro.