Підлітки влаштували бійку з ножами в британському кінотеатрі / Скріншот - Youtube, Bad Times

В кінотеатрі міста Бірмінгем (Велика Британія) поліція припинила масову сутичку підлітків. У затриманих вилучили ножі-мачете.

Читайте такожДесятки двірників з лопатами, влаштували масову бійку в Москві (відео)

Як повідомляє Independent, інцидент стався під час сеансу мультфільму «Холодне серце-2», на сеансі перебували сім'ї з дітьми. Заворушення в комплексі призвели до евакуації глядачів.

За інформацією поліції, в сутичці брали участь до сотні підлітків. Деякі були озброєні мачете. Для відновлення порядку в комплекс направили десятки офіцерів поліції. Семеро правоохоронців отримали легкі поранення в зіткненнях з натовпом.

Причина заворушень встановлюється. На думку слідчих, мова йде про організоване зіткнення двох ворожих одне одному угруповань.

Наголошується, що для відновлення порядку поліція застосувала шокери і залучила службових собак. П'ятеро підлітків були затримані. 13 річна дівчинка, ще одна дівчина і хлопець 14 років, а також 19-річний юнак підозрюються в нападі на поліцейських. Ще один 14-річний хлопець затриманий за перешкоджання діям поліції.

Адміністрація кінотеатру була змушена закрити його до кінця вечора.

Раніше російську блогерку з Єкатеринбурга Катерину Філатову побили в місцевому клубі за відмову її подруги познайомитися.