REUTERS

Про це заявив на регулярному брифінгу для журналістів керівник прес-служби держдепартаменту США Джон Кірбі, повідомляє ТАСС.

За його словами, в Берліні Керрі в четвер проведе переговори з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху. У п'ятницю у Відні міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров і Керрі проведуть двосторонню зустріч, а потім спільні переговори в чотиристоронньому форматі з колегами з Саудівської Аравії і Туреччини, зазначив Кірбі. За його словами, планується, що на майбутніх в австрійській столиці консультаціях глави зовнішньополітичного відомства чотирьох країн обговорять "Сирію і спектр інших питань".

Читайте такожПутін заговорив про "політичний процес" в Сирії і розповів, що турбує Росію

Відео дня

Потім Керрі на вихідних відвідає Йорданію і Саудівську Аравію, додав Кірбі. Планується, що в Аммані Керрі зустрінеться в тому числі з президентом Держави Палестина Махмудом Аббасом.

Як повідомляв УНІАН раніше, в держдепартаменті США відзначили, що меморандум про безпеку польотів літаків міжнародної коаліції та Росії в сирійському повітряному просторі не є угодою про співробітництво між Росією та коаліцією.