Медведев / Фото пресс-службы Президента России

Заяву було зроблено в ефірі «Росія 1» в ході інтерв'ю, яке глава російського кабміну дав журналістам провідних телеканалів.

Медведєв заявив, що розслідування, подібні до того, яке провів ФБК щодо Чайки, "завжди є частиною політичної боротьби". Він також сказав, що часто такі розслідування носять "замовний характер".

Читайте такожМедведєв розповів про "відповідні воєнні дії" щодо Туреччини, на які не пішла РФ

Відео дня

«Подібні розслідування були, є і будуть, головне, щоб вони ґрунтувалися на об'єктивних даних», — цитує Медведєва Lenta.ru.

«Ви сказали, що конкретній людині пред'явлено звинувачення, — сказав він, відповідаючи на запитання. — Слухайте, якщо ми будемо в такій системі координат перебувати, ми дуже далеко зайдемо. Тоді будуть в кращому випадку 30-ті роки», — підкреслив прем'єр.

Як повідомляв УНІАН, Фонд боротьби з корупцією Олексія Навального провів розслідування про бізнес сім'ї генерального прокурора Росії Юрія Чайки.

Зокрема, у звіті йдеться про сина генерального прокурора РФ Юрія Чайки Артема, який разом з колишньою дружиною заступником генпрокурора Ольгою Лопатіної інвестує десятки мільйонів євро в грецький бізнес і нерухомість.