У Мережі обговорюють сильно схудлого Суркова / Колаж УНІАН

Вчора соцмережі шокувало фото радника президента РФ, "сірого кардинала" Кремля Владислава Суркова. На ньому він виглядає чи то худим, то виснаженим.

Знімок виявився справжнім, це підтвердив сам Сурков у коментарі "Русского пионера".

Радник російського президента стверджує, що він "цілком здоровий", а самопочуття - хороше. "Почуваюся добре в основному з двох причин. По-перше, вражений розмахом похоронної процесії. Провести мене в останню дорогу зібралися сотні тисяч користувачів Ру- та Уанету. Не підозрював, що такий популярний. Приємно здивований. По-друге... отримав велике естетичне задоволення від читання присвячених мені некрологів", - розповів він.

Відео дня

Читайте такожУ Кремлі заявили, що Сурков не виступав проти анексії Криму

Також радник Путіна заявив, що налаштований зайнятися цією фотографією: йому цікаві не тільки психологічний та соціальний виміри проблеми, але і технічний ракурс, наприклад, яким апаратом був зроблений знімок. "Чи не рентгенівським?" - іронізує Сурков.

"Я змінився, звичайно, і це нормально. Ходити все життя з одним і тим же виразом обличчя - це нудно й негігієнічно. Як носити, ніколи не знімаючи, якісь штани. Зміни неминучі. У тому числі, зміни на краще, які й потрібно культивувати. Мені здається, у мене це поки виходить", - впевнений "сірий кардинал" Кремля.

Раніше видання КоммерсантЪ опублікувало фото помічника президента Росії Владислава Суркова, на яких "сірий кардинал" Кремля виглядає змарнілим і сильно схудлим. У соцмережах пишуть, що помічник Путіна виглядає нездоровим, дехто каже, що він помирає від раку.