Independent

Британські ЗМІ оприлюднили знімок одного з підозрюваних в організації вибуху в лондонському метрополітені – 21-річного чоловіка, ідентифікованого як Яя Фаррух. Він виявився біженцем з Сирії, повідомляє ЄвроПравда з посиланням на Independent.

Читайте такожВибух у метро Лондона: поліція затримала 18-річного підозрюваногоФарруха та ще одного 18-річного біженця з Іраку, імені якого наразі не розголошують, в даний час допитує поліція.  Зі сторінки Фарруха у соцмережі стало відомо, що він виходець з столиці Сирії Дамаска.

Обоє підозрюваних – вихованці відомих у Британії прийомних батьків - Пенелопи та Річарда Джонсів. За своє життя вони допомогли сотням сиріт та були нагороджені орденом Британської імперії.

Відео дня

Їхній будинок у графстві Суррей продовжує залишатися в оточенні поліції. У суботу у ньому відбулися обшуки.

Обох біженців підозрюють у причетності до п’ятничного теракту на станції лондонського метро Parsons Green. Унаслідок вибуху саморобного вибухового пристрою постраждали 29 осіб.

Першим поліція затримала 18-річного підозрюваного у приморському місті Дувр. Там він, імовірно, хотів придбати квиток до французького Кале.