У мережі опублікували запис можливих свідків розстрілу в Сирії бійців російської приватної військової компанії «Вагнер» у зоні ударів, нанесених США.   

За розповідями, удар був нанесений не по сирійським військам, а по колоні російських найманців, які зазнали величезних втрат - близько 200 осіб. З аудіозапису чути, що особливу лють викликає байдужа поведінка Міноборони.

Читайте також"Зробили їх як дітей": експерт прокоментував ліквідацію російських найманців "Вагнера" в Сирії

«Илья, привет. Вот то, что новости показывают по телевизору, что в Сирии 25 человек раненых сирийской, там, б****, армии и так далее, короче, это на*** раз***ли нас. В одной роте, на***, убито 200 человек, на***, сразу же двухсотых, в другой — 10 человек, про третью не знаю, но там тоже растрепали очень сильно вообще. Короче, три роты пострадало. Били пиндосы: сначала артой (артиллерией – «УНИАН») накрыли, на***, а потом подняли, на***, четыре вертушки и в карусель запустили, из крупнокалиберных пулеметов всех х****ли», - серед іншого йдеться у телефонних переговорах.

Як повідомляв УНІАН, 7 лютого, сили очолюваної США міжнародної коаліції, завдали удару по військовим силам, підконтрольним сирійському президенту Башару Асаду. Згодом з’явилася інформація, що в результаті атаки було знищено близько 200 російських найманців з ЧВК "Вагнера", які відомі тим, що брали участь у війні на Донбасі.