Сергій Удальцов не вірить в

Російський опозиціонер, координатор «Лівого фронту» Сергій Удальцов заявив Life News, що зізнання помічника «есера» Пономарьова, Леоніда Развозжаєва не може бути правдою, бо факти, викладені в ньому, не відповідають дійсності.

На тему: Російські слідчі заявили, що викрадений у Києві опозиціонер прийшов до них сам

Протестний лідер упевнений, що затриманий міг написати подібний документ, обмовивши себе і своїх соратників, тільки втомившись від тортур.

Відео дня

- Я не вірю Слідчому комітету, я знаю, що в здоровому розумі і в нормальному стані він не міг написати цю явку, адже не було жодних зустрічей з Таргамадзе, ніяких переговорів, ніякого планування заворушень і розмов про їх фінансуванні, - впевнено заявив опозиціонер.

- Але, враховуючи те відео, яке ви зняли, і крик Леоніда про те, що його два дні катують ... Ніхто не знає, до якої міри дійшли ці тортури. Під ними людина може обмовити себе і своїх друзів, не всі здатні проявляти героїзм під тортурами. При цьому Сергій Удальцов поки відмовляється прогнозувати, яким чином покази Развозжаева можуть вплинути на кримінальну справу, в якій фігурантом проходить і сам координатор «Лівого фронту».