Помазуна видалили із зали суду

Сергія Помазуна, звинуваченого у розстрілі людей у ​​Бєлгороді, через крики і погрози розправи в бік судді видалили із залу засідання, передає РІА Новости.

Судовий розгляд у справі "бєлгородського стрілка" почався в Бєлгороді в понеділок. На першому засіданні суддя вже виносив попередження підсудному Сергію Помазуну через те, що він кричав і висловлювався нецензурною лайкою. У вівторок він знову став порушувати дисципліну: на час допиту неповнолітньої свідка суд попросив видалити підсудного із залу, у відповідь він почав кричати, нецензурно висловлюватися і погрожувати судді розправою.

На тему: Слідчий комітет назвав причини вбивства людей бєлгородським стрільцем

Відео дня

"Суд постановив видалити підсудного Сергія Помазуна із залу засідання на період допиту свідків сторони звинувачення до стадії подання доказів стороною захисту", - заявив на засіданні головуючий суддя Микола Кудінов.

За даними слідства, 22 квітня 31-річний Сергій Помазун відкрив вогонь у збройовому магазині в центрі Бєлгорода, убивши трьох осіб, а після виходу на вулицю розстріляв ще трьох, у тому числі двох школярок. Пізно ввечері 23 квітня в районі залізничного вокзалу він був затриманий групою поліцейських з Курська. У ході операції Помазун встиг поранити одного з правоохоронців.