На життя Володимира Путіна кілька разів робили замах, поділився Валерій Кондратюк / колаж УНІАН зі скріншотів

На російського диктатора Володимира Путіна було скоєно кілька замахів.

На ватажка росіян робили замах спецслужби РФ, на це натякнув колишній керівник Служби зовнішньої розвідки України, генерал-лейтенант Валерій Кондратюк в ефірі програми "Аргумент".

"...хочу нашим телеглядачам нагадати, скільки було... замахів на Путіна, який сьогодні всім західним світом визнаний терористом №1, який стоїть в одній лінійці з ХАМАСом... лише відомо про кілька (замахів на Путіна, - Ред.)...", - сказав співрозмовник.

Екс-глава СЗР додав, що "ми не будемо говорити про ті невдалі спроби російських спецслужб, ми просто будемо відстежувати ті спроби громадянського суспільства в Росії і його зрілості саме за, скажімо так, боротьбою за свої свободи, свободи людини".

Володимир Путін у центрі уваги - які новини варто знати

Нагадаємо, влітку цього року президент Володимир Зеленський говорив, що Володимира Путіна хочуть вбити "деякі люди". За словами українського лідера, диктатору тоді більше погрожували, ніж йому.

Пізніше у президента України запитали, чи скористається Київ можливістю вбити Путіна, якщо вона з'явиться. Зеленський відповів так: "...це війна, і Україна має всі права захищати свою землю".

Вас також можуть зацікавити новини: