Путін вчепився в стіл / Скріншот

Кадри зустрічі глави РФ Володимира Путіна і міністра оборони Росії Сергія Шойгу викликали масу запитань про стан здоров'я лідера країни-агресора.

На його незвичайну позу за столом звернули увагу багато ЗМІ, а видання Newsweek спробувало розібратися, що ж відбувається з лідером Кремля.

На кадрах видно, як Путін вчепився за стіл між ним і Шойгу, а також згорбився в кріслі. Незабаром з'явилися припущення, що у нього можуть бути проблеми зі здоров'ям. Раніше ЗМІ писали, що глава РФ міг перенести операцію через рак щитовидної залози, але цю інформацію офіційно не підтверджували.

Відео дня

Луїза Менш, письменник і колишній член парламенту Британії послалася на статтю, яку вона написала минулого місяця, в якій передбачалося, що Путін може приховувати хворобу.

"PS: Я повідомляла, що у Володимира Путіна хвороба Паркінсона, і тут ви можете бачити, як він стискає стіл так, що його тремтячу руку не видно, але він не може зупинити постукування ногою", — написала вона в Twitter.

"Це тільки мені здається, чи Путін дійсно має менш здоровий і міцний вигляд з кожним днем війни? Я бачу суттєву різницю між ним сьогодні і в кінці лютого", - повідомляє кореспондент The Kyiv Independent Ілля Пономаренко. 

Путін вчепився в стіл / Скріншот

Також кадри з "хворобливим" Путіним на зустрічі з Шойгу породили масу мемів:

Раніше ЗМІ повідомляли, що Володимира Путіна, якому в жовтні має виповнитися 70 років, тепер супроводжує величезна бригада лікарів, в тому числі хірург-фахівець з раку щитовидної залози.

Вас також можуть зацікавити новини: