Володимир Путін / фото REUTERS

Американський режисер Олівер Стоун заявив, що президент РФ Володимир Путін перехворів на рак.

Таку заяву він зробив у подкасті журналіста Лекса Фрідмана.

Так, відповідаючи на питання, чи було рішення напасти на Україну безумством або стратегічним розрахунком, Стоун зазначив:

"Я не можу вам з упевненістю відповісти. По-перше, ми не знаємо, що йому сказали, чи давала розвідка дійсно йому правильні оцінки. Можливо, він не був добре поінформований про ступінь співпраці, яку могли надати росіяни, які живуть в Україні. Це могло бути одним з факторів того, що він некоректно оцінив наслідки (війни)".

"І не забувайте таку річ: у Путіна був рак, і я думаю, він переміг його, але ще він був ізольований під час ковіда... Можливо, він втратив контакт з людьми. Але я спекулюю, Я не знаю точно. Можливо, він думав, що (вторгнення в Україну) буде швидким рішенням", – додав Стоун.

Відомо, що Стоун познайомився з Путіним у 2015 році, а у 2017 році на екрани вийшли чотири серії його документального фільму "Інтерв'ю з Путіним". У ньому вони, зокрема, обговорюють історію російсько-американських відносин, а також ситуацію в Сирії та Україні.

Нагадаємо, раніше ЗМІ описали дивну поведінку Путіна на одній з його публічних зустрічей: він "маніакально рухав ногами" і однією рукою міцно стискав підлокітник крісла, на якому сидів.

Вас також можуть зацікавити новини: