Пригожин "наїхав" на Міноборони РФ / скріншот

Ватажок ПВК "Вагнера" Євген Пригожин прокоментував ранкову атаку дронів по Москві. В опублікованому його прес-службою аудіозаписі він "наїхав" на Міноборони РФ через те, що в цьому відомстві допустили "прильоти" по столиці РФ.

"З приводу безпілотників, які літають над Москвою і в Москві. Тварюки смердючі, ви що коїте? Ви скоти! Відривайте свої с*аки з кабінетів, в які вас посадили захищати цю країну. Ви є Міністерством оборони (РФ, - УНІАН.). Ви не зробили ніх*ра, щоб наступати. Якого х*я ви допускаєте прильоти цих безпілотників по Москві?" - "вибухнув" ватажок "вагнерівців". 

Він каже, що його не турбують "прильоти" по домівках чиновників МО РФ на Рубльовці, мовляв, "нехай їхні будинки горять". А він нібито переживає за "звичайних людей", у вікна яких врізаються безпілотники з вибуховою речовиною. 

Відео дня

Дрони атакували Москву і Підмосков'я 30 травня 2023

Вранці 30 травня 2023 року в Москві і в Підмосков'ї пролунали вибухи. РосЗМІ писали про десятки атакували безпілотників. Але пізніше в Міноборони РФ з'явилася заява, в якій стверджується, що дронів було 8, всі вони нібито були збиті на підльоті до Москви.

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк оригінально прокоментував атаку дронів на Москву. Але відкинув пряму причетність Києва до ударів БПЛА.

Вас також можуть зацікавити новини: