Борис Джонсон і його наречена Керрі Сімондс / REUTERS

Сьогодні прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон і його наречена Керрі Сімондс повідомили, що у них народився син.

Читайте такожПрем'єр Британії повернувся на роботу після одужання від коронавірусу (фото)

У заяві пари йдеться, що у них "сьогодні вранці в лондонській лікарні народився здоровий хлопчик". Представник прем'єра сказав, що і мати, і дитина почувають себе дуже добре", передає The Guardian. Однак пологи пройшли раніше очікуваного терміну.

Відео дня

Пара повідомила про те, що чекає дитину, в кінці лютого. Тоді ж було оголошено і про заручини. Керрі Саймондс на 24 роки молодша за Бориса Джонсона. Вони - перша в історії Британії неодружена пара, яка жила в резиденції прем'єра на Даунінг-стріт, 10.

Джонсон в минулому був одружений на Марині Уілер. У них четверо спільних дітей. У вересні 2018 року вони оголосили, що будуть жити окремо, а потім розлучилися.

Як повідомляли ЗМІ, прем'єр також може бути батьком позашлюбної дитини від мистецтвознавця Хелен Макінтайр. 

Сам Джонсон в 2019 році відмовився прямо відповісти на питання про те, скільки у нього дітей.

Як повідомляв УНІАН, 6 квітня британський прем'єр з коронавірусом опинився в реанімації. Всього за добу у 55-річного британського політика істотно посилилися симптоми COVID-19. За порадою медичної бригади лікарні Святого Томаса в Лондоні, де він проходив лікування, Джонсона помістили у відділення інтенсивної терапії. Про симптоми, схожі на коронавірусні, повідомляла і його наречена. 12 квітня чиновника виписали з лондонської лікарні. 27 квітня він повернувся до офіційної резиденції на Даунінг-стріт.