Нападник убив заступника директора школи / Фото FB Polície SR

У словацькому місті Врутки невідомий вчинив напад з ножем у місцевій школі. 22-річний чоловік з міста Мартіна спочатку вдарив ножем двох дорослих і двох дітей.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на SME.

Поліція його застрелила й взяла ситуацію під контроль. За даними місцевих ЗМІ, нападник був колишнім учнем школи, який силою вдерся в школу близько 10 ранку.

Відео дня

Читайте такожУ Лондоні стався кривавий теракт, нападника застрелили

"Один дорослий чоловік помер після його нападу", - сказав представник поліції Міхал Слівка. За попередніми даними, загиблий був заступником директора школи.

"Поліція застосувала до нападника засоби примусу - зброю, після чого той загинув", - повідомили в поліції. Нападник був застрелений приблизно в 200 метрах від школи.

Алена Крчова з оперативного центру швидкої медичної допомоги розповіла про п'ятьох постраждалих, у тому числі про дітей. За даними поліції, постраждали четверо осіб - двоє дітей із порізами і двоє дорослих вже перебувають в лікарні Мартіна.

Як повідомляв раніше УНІАН, понад 40 учнів і співробітників початкової школи на півдні Китаю в Гуансі-Чжуанському автономному районі отримали ножові поранення в результаті нападу.