Мирний марш матерів на підтримку України 20 березня в США / Фото - Sky News

У багатьох населених пунктах США 20 березня небайдужі громадяни вийшли на вулиці з прапорами України та плакатами з вимогою закрити небо над Україною. На Манхеттені в Нью-Йорку жінки йшли з ляльками, забризканими червоною фарбою. Таким чином вони намагаються висловити свій протест проти агресії Путіна. 

Про це повідомило видання Sky News.

На плакатах у мітингувальників були заклики закрити небо. 

Відео дня

Одна з учасниць мирного маршу в Атланті розповіла, що вийшла, щоб привернути увагу до того, скільки дітей загинули і постраждали в цій війні за менше ніж місяць. 

"Ми хочемо показати світу вбивць. Путін-вбивця", - розповіла в коментарі виданню 46news одна з учасниць протесту в США Ольга Горман. 

Зазначимо, офіс генерального прокурора України повідомляє, що через російську агресію, що почалася 24 лютого 2022 року, в Україні загинули 112 дітей. Ще 140 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Дана інформація актуальна станом на 19 березня.

Нагадаємо, в ЮНІСЕФ попередили про ризики торгівлі людьми для дітей з України, які втекли від війни. Близько 500 неповнолітніх без супроводу перетнули кордон між Україною та Румунією.

Вас також можуть зацікавити новини: