Нахабну росіянку в Європі висадили з авто, бо з нею відмовилися їхати попутники /фото ua.depositphotos.com

Мешканку Москви, яка їхала до Німеччини за покупками, водій Bla bla car вигнав з машини. Росіянка намагалася "купити" поїздку, коли інші попутники відмовилися з нею їхати.

Про це розповіла користувачка Facebook Ірина Кобильченко.

Вона розповіла, що їхала з Варшави до Берліна. Машину спіймала через додаток Bla bla car, тому очікувалися ще попутники.

Відео дня

За кермом авто перебував чоловік з Туреччини, а вартість поїздки - 70 злотих за людину, а це приблизно 15 євро. Таким чином за двох вийшло близько 30 євро.

"Сідає перша - приємна молода дівчина років 26 з Таджикистану. Поки їхали з нею, розповіла, що поїхала звідти у 2019 тому, що 100 доларів середня заробітна плата, тому що 30 років один і той же залежний від Росії президент, тому що рівень освіти низький і той, що є - майже весь російською, тому, що вже майже не чує таджицької та починає її забувати, тому що корупція до неба, тому що торгівля наркотиками, агресивні сусіди та жорстокі вбивства як у часи середньовіччя – це норма життя сучасного Таджикистану", - йдеться в повідомленні.

Хвилин через 20 в авто сіла ще одна жінка. Виявилося, що вона з Москви, а в Німеччину їде до сестри за покупками, тому що "скоро через цих довбаних американців не буде, що надіти".

"Я дивлюся на водія. Дівчина з Таджикистану дивиться на водія. Майже разом говоримо: ми з нею в одній машині не поїдемо. Ця з Москви дивиться на нас, посміхається якоюсь кривою усмішкою. Дістає з кишені 100 євро та дає водієві й каже: "Це за цих. Менше народу більше кисню". Водій не до кінця зрозумів, бо не знає російської. Минуло 10 секунд тиші, вона дістає ще 100 євро й каже: "Зараз зрозумів? Це тобі. Поїхали", - розповіла про обурливу ситуацію Ірина.

За словами жінки, водій взяв гроші, щось голосно та нервово вимовляючи турецькою, жбурнув їх в обличчя росіянці та відкрив дверцята авто, щоб виходила. Також він витягнув з багажника її валізу і, ляскаючи дверима, сів за кермо.

"Гесу (так звуть дівчину) запитує: А що ти їй сказав турецькою? Він: "Щоб засунула ті гроші своєму Путіну в ж*пу", - підсумувала Ірина.

Як раніше повідомляв УНІАН, російських артистів обурила вимога Chanel до росіянок при покупці в магазині підписати відмову від наміру носити продукцію бренду на території РФ. Компанія аргументувала це санкціями, і ось медійні особистості країни-агресора викрили Chanel в "русофобії". 

На знак підтримки Росії та в спробах проявити свій патріотизм деякі російські блогери стали публічно знищувати сумки Chanel. 

Вас також можуть зацікавити новини: