Фото УНИАН

З такими пропозиціями виступив Філатов на своїй сторінці в Facebook.

“Сиджу з захистом Корбана. Основна лінія процесу про розкрадання коштів "Фонду оборони країни". Викликати Дмитра Яроша, одержував каски і сухпайки, як свідка. Опитати Юрія Луценка, отримав чотири бронежилета і забув їх повернути.

Зробити заглиблення в обласній лікарні імені Мечникова на предмет витрачання лікарських препаратів", - пропонує політик.

Відео дня

Читайте такожКоломойський назвав затримання Корбана "болісною реакцією" на результат "УКРОПу" на виборах

Він пише, що кілька батальйонів отримували обладнання від фонду, Корбан оплачував автобуси для вивезення полонених із зони АТО, добровольці отримували в конвертах "доплати до офіційної зарплати".

Читайте такожУ ГПУ розповіли, коли правоохоронці почали слідчі дії проти Корбана

Філатов також обурився тим, що для "отримання індульгенції" Корбан повинен був перейти на бік "ЛДНР", розкрадати держбюджет або вести таємні переговори з Путіним.

Політик зазначив, що виклик Порошенка прийнято - процес століття відбудеться.

Читайте такожКорбану обрано підсудність у Чернігівській області

Як повідомляв УНІАН, вранці 31 жовтня в Дніпропетровську почалися обшуки «укропівців». Обшуки пройшли в будинку лідера партії Геннадія Корбана та його батьків, а також вдома у голови правління «Фонду оборони країни» Павла Хазана.

Пізніше Корбана доставили до головного слідчого управління Генеральної прокуратури України в Києві, де політику стало погано.

Пізніше стало відомо, що Корбан знаходиться в слідчому ізоляторі СБУ. Влада звинувачує Корбана в створенні злочинного угруповання.

Ніч. Сиджу з захистом Корбана.Основна лінія процесу про розкрадання коштів "Фонду оборони Країни"....Викликати Дмитрі...

Posted by Borys Filatov on 1 листопада 2015 р.