Пісні Мадонни на радіостанції заборонили у відповідь на її виступ на Марші жінок / Скріншот

У США радіостанція HITS 105 в штаті Техас заборонила пускати в ротацію на своїх хвилях пісні відомої поп-співачки Мадонни. Про це повідомляється на сторінці радіостанції у Facebook.

Зазначається, що таке рішення було прийнято в якості відповіді співачці на її виступ у Вашингтоні на Марші жінок із критикою Дональда Трампа.

Топ-менеджер радіостанції Террі Томас заявив, що «рішення заборонити всі пісні Мадонни на HITS 105 не стосується політики, це питання патріотизму».

Відео дня

Читайте такожПо всьому світу пройшли "жіночі марші" проти Трампа

У заяві радіостанції повідомляється, що пісні Мадонни вимкнули з ефіру на невизначений термін.

Він закликав інші радіостанції наслідувати їхній приклад і відправити, таким чином, «потужне економічне послання» співачці.

Як повідомляв УНІАН раніше, відома співачка Мадонна була серед безлічі знаменитостей, які приєдналися до Маршу жінок в Вашингтоні в суботу, в знак солідарності із тисячами жінок, які протестували після інавгурації президента Дональда Трампа.

Співачка, яка висловлювала свою неприязнь до Трампа з самого початку передвиборчої кампанії, вийшла на сцену в Вашингтоні, заявивши: "Ласкаво просимо в революцію любові, до повстання, до нашої відмови, як жінки, приймати цей новий вік тиранії, де не тільки жінки знаходяться в небезпеці, але всі маргіналізовані люди".

"Знадобився цей страхітливий момент темряви, щоб розбудити нас... Здається, ніби ми всі послизнулися в помилкове відчуття комфорту, що справедливість запанує і що добро врешті-решт переможе", – зазначила вона.