10-12 вересня 2019 року в Міжнародному виставковому центрі (Броварський пр-т, 15, Київ) за офіційної підтримки Асоціації “Виробників світлодіодної техніки", Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Київської ТПП і Київської організації Союзу архітекторів відбудеться 6-та виставка світлодіодного і розумного освітлення  LED Expo".

Виставка вже давно стала комунікаційною платформою світлотехнічного ринку, де спілкуються постачальники і виробники, теоретики і практики, комерсанти та технічні фахівці. І якщо ви хочете бути в курсі всіх новинок, знати всі нюанси законодавства, нові норми ДБН - відвідування цього заходу для вас є обов 'язковим.

Учасники

Відео дня

Серед учасників "LED Expo 2019" - провідні представники світлотехнічної галузі України:

Науково-виробнича фірма VD MAIS - найбільший український дистриб'ютор електронних компонентів;

ОСП Корпорація ВАТРА - найкрупніший виробник світлотехніки на пострадянському просторі;

Іскра - лідируючий національний виробник світлотехнічної продукції;

Шредер - лідер в галузі виробництва високоякісного світлодіодного освітлення, є розробником унікального модульного рішення - не тільки освітлює простір, а й надає інфраструктурні послуги;

LEDLife - Національний виробник у сфері світлодіодного освітлення, яка спеціалізується на інноваційних технологіях;

та багато інших.

Ділова програма

Одним з найбільш значущих подій ділової програми стане конференція LED Progress. Це B2B конференція, яка за відгуками професіоналів є найбільш значущою LED конференцією Східної Європи. Понад 40 спікерів, які представляють світові бренди, представників державних органів та науки, розкажуть про найважливіші новинки та актуальні проблемах світлодіодного ринку.

Школа LED Expo - це семінари, націлені на конкретну аудиторію споживачів. Їх головна мета - розповісти кінцевим споживачам про особливості та перспективи вживання сучасних технологій освітлення у доступній та зрозумілій формі.

Конкурс Gran Prix LED Expo Awards - це родзинка виставки LED Expo. Це конкурс реалізованих проектів, ідей і розробок LED освітлення. Його мета - показати кращі рішення сучасного освітлення в різних сферах.

Офіційне нагородження переможців конкурсу відбудеться 10 вересня о 11:15.

Відвідувачі

"LED Expo" об 'єднує на одному майданчику широку професійну аудиторію: виставку щорічно відвідують понад 5 000 фахівців - представники міністерств та держадміністрації, підприємства ЖКГ, представники енергослужб, залізничного і міського транспорту, мереж АЗС, торгових і розважальних центрів, дизайнери, архітектори, виробники й дистриб 'ютори світлотехніки, PR агентства, інвестори, спеціалізовані ЗМІ.

Поспішаєте на Головне свято освітлення в Україні!

Замовити безкоштовний запрошення на виставку: http://bit.ly/visitledexpo

Зареєструватися на конференцію: http://bit.ly/LEDProgress

www.ledexpo.com.ua