Працівники компанії “Фокстрот. Техніка для дому” допомогли правоохоронцям затримати шахрая, який ошукав покупців, що хотіли придбати побутову техніку, на суму понад 120 тис. грн.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі компанії.

“На жаль, наші клієнти також постраждали від дій злодія. Шахрай представлявся консультантом, а інколи – менеджером магазину, пропонуючи за вподобаний клієнтом товар набагато нижчу ціну, ніж зазначалося на ціннику”, - сказала прес-секретар компанії «Фокстрот. Техніка для дому» Оксана БАКАЛЕНКО.

Відео дня

Вона повідомила, що в одному зі столичних «Фокстротів» він пообіцяв покупцю продати товар вартістю 12 тис. грн. за півціни, взяв гроші і пішов нібито вирішувати питання, запропонувавши людині почекати на товар біля каси. Аферист з коштами клієнта зник, а відвідувач звернувся до міліції.

“Впізнали та піймали шахрая за допомогою камер відеоспостереження в магазині «Фокстрот», які зафільмували його особу під час «роботи».

Як повідомили в Оболонському райуправлінні міліції, до них стали надходити заяви від громадян про те, що їх ошукали на велику суму грошей під час придбання побутової техніки. Схема, яку використовував шахрай, була схожою у кожному випадку, а місцем, де він діяв, потерпілі називали в основному магазини мережі «Фокстрот».

За даними правоохоронців, заяви від ошуканих громадян тільки почали надходити, однак вже на цей момент загальна сума грошей, яку покупці передали шахраєві, становить понад 120 тисяч гривень.