* * *
- Відбудеться засідання НКРЕ, на якому, зокрема, розглянуть питання про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії: ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГРІН-ПАУЕР»; ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ РІВНЕ».

* * *
- В Києві в НТУУ “КПІ” відбудеться церемонія відкриття "Центру чистої води". Центр чистої води – це лабораторія, створена Науково-виробничим підприємством "Технології природи" спільно з НТУУ “КПІ”". Мета його діяльності – сприяння забезпеченню чистою питною водою жителів України. У церемонії відкриття візьмуть участь ректор НТУУ "КПІ" академік НАН України Михайло Згуровський, представники міністерств і відомств, Київської міської і Солом’янської районної в місті державних адміністрацій, промислових підприємств, а також викладачі і студенти університету.

* * *
- Віце-прем`єр-міністр України Олександр Вілкул у Львові проведе виїзну Колегію Мінрегіону з питань енергозбереження, а також  візьме участь у запуску нового вітчизняного трамваю та проведе засідання оргкомітету з підготовки заявки на проведення в Україні Зимової Олімпіади-2022.
 

Відео дня