Володимир Зеленський / фото REUTERS

Поки в Україні всі бізнесмени мізкують, як би зробити піар на фотографіях Володимира Зеленського з шаурмою, китайці вже щосили торгують речами з зображенням нашого президента.

Читайте такожВ цьому немає нічого страшного: Зеленський відповів на критику «запаху шаурмі» поїданням шаурмі (фото)

Як пише Strana.ua, в кількох магазинах глобальної торговельної інтернет-мережі AliExpress (товари виробників з Китаю) з'явилися новинки. Це чохли для смартфонів іРһоnе нових моделей, футболки і незвичайні чашки з зображенням президента Володимира Зеленського.

Відео дня

Футболки з Володимиром Зеленським є трьох варіантів. Два принти з портретами самого Зе і один з Василем Голобородьком, героєм серіалу "Слуга народу". Ціна такої речі $10,78 або 285 гривень за курсом НБУ на 30.05.2019 року.

aliexpress.com

Великі розміри коштують дорожче - близько 365 гривень.

aliexpress.com

Доставка китайською поштою China Post Registered Air Mail в Україну буде безкоштовною. Але, як уточнює продавець, приїде футболка протягом 30 днів від моменту замовлення.

Також на "AliExpress" ми знайшли й інші товари з нашим президентом. Приміром, є аж сім видів чохлів для мобільних телефонів.

aliexpress.com

Будь-який можна замовити за $2,09 близько 56 гривень на будь-який "Айфон", вище 6-ки.

Замість Порошенка тепер Трамп: раніше повідомлялося про те, що на просторах онлайн-магазину ми бачили в продажу чохли з портретом колишнього гаранта Петра Порошенка замість відомої Оленки на обкладинці шоколадки. Чохол у вигляді цукерки коштував зі знижкою $1.99. За такою ціною "Пальонку" можна було придбати протягом двох днів. Після - повернулася стандартна вартість $2.59. До речі, замість логотипу фабрики "Червоний жовтень", на чохлі красується напис Roshen і слоган "Солодкий знак якості".

aliexpress.com

Але чохлами з Петром Олексійовичем, на жаль, більше не торгують. Замість них з'явився Серьожка, який дивно схожий на репетуючого Дональда Трампа, президента США.

aliexpress.com

Але повернемося до Зеленського. У продажу є ще незвичайні чашки з Зе. Їх рекомендують взяти на подарунок фанатам чинного президента України.

Весь фокус у тому, що спочатку чашка чорного кольору, але коли в неї наливаєш гарячий напій - починає проявлятися Володимир Олександрович на велосипеді з булавою.

Чашка, місткістю 320 мл, коштує близько 340 гривень, а по закінченню акції її ціна зросте до майже до 400 гривень.

aliexpress.com

Посилка приїде протягом 27 днів, а за доставку платити не доведеться.